Kutatóműhelyek

Tudományos műhelyek

A Mérnöki Kar egyik legfőbb célja közelebb hozni a régió gazdasági szereplőihez a modern tudomány eredményeit...

Tovább

Pályázatok, ösztöndíjak

Pályázatok

Hallgatóinknak szóló pályázatok, ösztöndíjlehetőségek, tudnivalók a tovább után érhetők el...

Tovább

Doktori Iskolák

Doktori Iskolák

A Kémiai és Környezettudományi Doktori Iskola és a Vegyészmérnöki- és Anyagtudományok Doktori Iskola oldala.

Tovább

Tudomány a kocsmában

Tudomány a kocsmában

A rendezvénysorozat célja, hogy hallgatók és oktatók közösen, oldott hangulatban beszélgessenek tudományos kérdésekről...

Tovább

  • 1
  • 2
Prev Next

Tudomány a kocsmában - Már Amerikában is!

Tudomány a kocsmában - 2019-04-18

Tudomány a kocsmában - Már Amerikában is!

A "Tudomány a kocsmában" már Amerikában is terjeszkedik Science in the Pub ‘Keg-inar’ Series címmel, bevallottan a mi előadássorozatunk hatására :)  Az előadás címe: Chemical Gardens, Chemobrionics & Emergence of Life Előadó: Róbert K. Szilágyi >>> Tovább

Tudomány a kocsmában - A hóhér akasztása

Tudomány a kocsmában - 2019-04-17

Tudomány a kocsmában - A hóhér akasztása

Dr. Nagy Szabolcs: A hóhér akasztása Jogi-morális dilemmák a XX. századi magyar rendszerváltozásokat követő felelősségre vonások körülElőadó: Dr. Nagy Szabolcs jogtörténészSzéchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi KarMNL Veszprém Megyei Levéltár.A XX. századi magyar történelemben számos rendszerváltozás történt. Ezek után... >>> Tovább

Tudomány a kocsmában - A dopping és ellenőrzésének története az ókori Olimpiáktól napjainkig

Tudomány a kocsmában - 2019-04-10

Tudomány a kocsmában - A dopping és ellenőrzésének története az ókori Olimpiáktól napjainkig

Előadó: Tiszeker Ágnes (orvos, Magyar Antidopping Csoport)A dopping és ellenőrzésének története az ókori Olimpiáktól napjainkig Az eseményt online közvetítjük a www.iask.hu weboldalon és az FTI-iASK Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/iask.hungary). >>> Tovább

Tudomány a kocsmában - Hogyan lesz a múltból történelem?

Tudomány a kocsmában - 2019-04-03

Tudomány a kocsmában - Hogyan lesz a múltból történelem?

Előadó: Pók Attila történész (FTI-IASK)Hogyan lesz a múltból történelem? Az eseményt online közvetítjük a www.iask.hu weboldalon és az FTI-iASK Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/iask.hungary). >>> Tovább

Energy Globe Magyarország díj 2019 pályázati felhívás

Pályázatok, ösztöndíjak - 2019-03-29

Energy Globe Magyarország díj 2019 pályázati felhívás

Pályázati felhívás fenntartható, energiatudatos projekteket sikeresen megvalósító jogi és természetes személyek részére. 1.A versenyrőlAz Energy Globe díj a fenntarthatóság és az energiatudatosság egyik legjelentősebb nemzetközi versenyének hazai fordulója, amelyet Magyarországon az E.ON támogat. A program célja, hogy a legjobb példák bemutatásával... >>> Tovább

XXXIV. OTDK Eredmények

TDK hírek - 2019-03-27

XXXIV. OTDK Kémiai és Vegyipari Szekció Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2019. március 21-23.Kémiai technológia I.: I. díjVisnyei Olivér: Alternatív komponens tartalmú dízelgázolajok előállítása és vizsgálataTémavezetők: Dr. Hancsók Jenő, Dr. Holló AndrásKémiai technológia II.: II. díjGyarmati Vince: Motorhajtóanyagok lerakódásképző hajlamának és... >>> Tovább

Pályázati felhívás a "Pannon Egyetem Mérnöki Karának Varga Kálmán fiatal kutatói díja 2019" elnyerésére

Pályázatok, ösztöndíjak - 2019-03-27

Pályázati felhívás a "Pannon Egyetem Mérnöki Karának Varga Kálmán fiatal kutatói díja 2019" elnyerésére

A Mérnöki Kar pályázatot hirdet a "Pannon Egyetem Mérnöki Karának Varga Kálmán fiatal kutatói díja 2019" elnyerésére. A pályázat célja – a Szenátus 87/2015-2016. (XII. 3.) határozata alapján – azon fiatal oktatók, kutatók munkájának elismerése és díjazása, akik hazai és nemzetközi... >>> Tovább

Tudomány a kocsmában - Információ és rendszerelmélet

Tudomány a kocsmában - 2019-03-27

Tudomány a kocsmában - Információ és rendszerelmélet

Előadó: Huba Antal c. egyetemi tanár, BME - MOGIInformáció és rendszerelmélet Mi a műszaki és mi a transzcendens információ? Mérhető-e objektíven az információ? Információ szerepe az élő és élettelen világban Spontán, vagy kódolt evolúció? >>> Tovább



Dékáni vezetés

ns

Dr. Németh Sándor dékán
Dékáni Titkárság B101-102
tel.: 88/624-746
Vegyészmérnöki és Folyamatmérnöki Intézet, C134
telefon: 88/624-000, 6076
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ct

Dr. Horváth Krisztián oktatási és akkreditációs dékánhelyettes
Dékáni Titkárság B101-102
tel.: 88/624-743
Analitikai Kémia Intézeti Tanszék C419
telefon: 88/624-000,6092
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ns

Dr. Abonyi János tudományos és stratégiai dékánhelyettes
Dékáni Titkárság B101-102
tel.: 88/624-746
Vegyészmérnöki és Folyamatmérnöki Intézet, C239
telefon:88/624-000, 6078
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ns

Dr. Kurdi Róbert gazdasági dékánhelyettes
Dékáni Titkárság B101-102
tel.: 88/624-746
Környezetmérnöki Intézet, C407/1
telefon: 88/624-000, 6024, 4017
mobil: 30/410-6176
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

A kari vezetés munkatársai

Pados Alexandra

Pados Alexandra ügyintéző
Dékáni Titkárság B101-102
telefon: Telefon: 88/624-294
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ja

Fekete Rita ügyvivő szakértő
Dékáni Titkárság B101-102
telefon: Telefon: 88/624-743
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gyurikáné Luteránus Éva

Gyurikáné Luteránus Éva ügyintéző
Dékáni Titkárság B101-102
telefon: Telefon: 88/624-746
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MD IMG 5546

Major Dóra ügyvivő szakértő
Dékáni Titkárság B101-102
telefon: Telefon: 88/624-700
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.